foto-emissiespectroscopie met röntgenstralen, foto-elektronspectroscopie met röntgenstralen, software voor foto-elektronspectroscopie met röntgenstralen, XP-database van spectra, elektronen-röntgenstralen, XPS FWHM, piekbreedte op halve. hoogte, XPS-piekbreedte,
XPS gegevensreductie, elektronenspectroscopie voor chemische analyse, ESCA, ladingcontrole in XPS


XPS International

XI verkoopagenten
Prijslijst

Advieshoek
Bedrijfsprofiel
Startpaginamenu 

Bibliotheekoverzichten 
Materialenlijst

Andere sites 

Voorbeeldspectra 
SDP v2.3 diavoorstellingen
SDP v2.3 films 

Spectrale bibliotheken
Handige boeken 
Nieuws 

XPS handboeken
SITE-INDEX
XPS DatabaseSystemen
XPS & AES Software en XPS Spectra Handboeken

Gespecialiseerd in XPS databases van monochromatische spectra

 

     XPS International LLC werd opgericht in juni 1994.  XI LLC verkoopt momenteel: de DTP-klare "Spectral Data Processor (SDP, spectrale gegevensverwerker)" -software, het unieke, zelfstandige "SpecMaster" digitale, spectrale databasesysteem, een reeks van 5 handboeken van XPS spectra met de titel "Handbooks of Monochromatic XPS Spectra", en handboeken in PDF van de elementen en hun natieve oxiden en commercieel pure binaire metaaloxiden, compleet met de pieken volledig gelabeld en geïdentificeerd.

     Het spectraal databasesysteem SpecMaster Digital is het resultaat van 10 jaar onderzoek en planning door de oprichter van het bedrijf en is bedoeld als hulp voor wetenschappers, ingenieurs, probleemoplossers en onderwijzend personeel die betrouwbare XPS spectrale gegevens en geavanceerde software voor spectrale gegevensverwerking voor de ontwikkeling van producten en hun cursussen nodig hebben

     Handboekversies van 2.000 spectra zijn gepubliceerd in een reeks van 5 spectrahandboeken met de titel: "Handbooks of Monochromatic XPS Spectra". PDF-versies voor pc's van deze 5 handboeken worden momenteel aangemaakt (vol. 1 is nu beschikbaar). XI LLC. verkoopt ook software voor spectrale gegevensverwerking, software 
                                      voor gegevensomzetting en levert technische training, trainingseminars en accessoires voor XPS.

     XPS International heeft verkoopvertegenwoordigers in Japan, Korea, Italië en de VS die voorzien in de noden van XPS wetenschappers en ingenieurs in deze regio's.

     XPS International ontwikkelt momenteel "Spectral Data Processor" (SDP) v5.0 met geavanceerde spectrale gegevensverwerking en ASCII gegevensbestandomzetting voor XPS en AES spectra verkregen van diverse XPS en AES instrumenten of het VAMAS formaat gepubliceerd door de National Physical Laboratory (NPL). Deze nieuwe software zal gebruikers helpen om hun spectra te verwerken en te publiceren in diverse presentatievormen van hoge kwaliteit die gebruiksklaar worden ingevoerd in tekstverwerkingssoftware en andere desk-top-publishing (DTP) software.

     XPS International werd opgericht door B. Vincent Crist die een doctoraat in chemie heeft en betrokken is bij XPS sinds 1983, toen hij bij Surface Science Laboratories kwam. Hij heeft verschillende papers en een handboekreeks gepubliceerd over XPS en werd gevraagd als spreker op verschillende seminars over de toegepaste en praktische aspecten van XPS.

     Lees onze website voor meer informatie over onze online diensten en producten. Alle inhoud op de website is in het Engels. Ook de correspondentie dient in het Engels te zijn opgesteld.

Klik hier om de site te openen.


Copyright © 2007  XPS International, LLC. Opgericht in 1994. Alle rechten voorbehouden.
E-mail:  sales@xpsdata.com